Cod de cupon și vouchere Fashion Days

Cupoane la magazine similare

15%
15% reducere la toate produsele
Vezi codul
...C15
10%
Cod reducere About You -10% la orice comanda
Vezi codul
...PWC
Detalii
40 lei la prima comanda
Vezi codul
...9DR
Detalii
cupoane reducere fashiondays.ro

Rating Magazin

9 voturi

Informatii utile

🛒️ Categorie Fashion
⏳ Ultima actualizare 12-11-2023

Intrebari si raspunsuri frecvente

Cum aplic un voucher Fashion Days?

Asigurați-vă că sunteți autentificat pe site și accesați pagina coșului de cumpărături dând click pe iconița cu punga de cumpărături din partea dreaptă-sus a ecranului. În pagina coșului de cumpărături, în partea dreaptă, veți regăsi un câmp de text intitulat "Ai un cod de cupon?" în care veți introduce codul copiat de pe site-ul nostru și apoi veți apăsa butonul Trimite pentru a confirma introducerea acestuia.

La ce fel de produse pot folosi un cod de cupon pe FashionDays.ro?

Cupoanele de reducere de pe site-ul nostru pot fi folosite pentru a obține reduceri la comenzile prin aplicație sau la produse ce fac parte din colecțiile aflate la promoție. Urmărește constant site-ul pentru a nu rata ofertele puse la dispoziția cumpărătorilor de acest magazin.

Fashion Days: combinația ideală de modă și e-commerce

Magazinul online Fashion Days a fost fondat în anul 2009, cu intenția de a oferi iubitorilor de modă acces la branduri exclusive, punând la dispoziția acestora o ofertă variată de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii. Doi ani mai târziu devine parte a grupului Naspers alături de alte nume foarte cunoscute în domeniul comerțului online precum OLX sau eMag. Fashion Days este, totodată, deținătorul brand-ului Zee Lane, lansat de acesta în anul 2014 și oferind produse destinate atât femeilor, cât și bărbaților și copiilor. Retailer-ul online a raportat, în anul 2019, o cifră de afaceri de 325 de milioane de lei, reprezentând o creștere cu 30% față de anul anterior.

Produse disponibile pe Fashion Days: brand-uri de top și brand-uri proprii

Pe site-ul FashionDays.ro utilizatorii pot regăsi brand-uri consacrate precum Adidas, Levi's, Nike sau Fossil, dar și produse făcând parte din brand-ul propriu Zee Lane. Totodată, în anul 2020 magazinul a lansat și Romanian Corner, o secțiune a site-ului unde sunt promovate mărci românești precum Naiv Clothing, Miyu sau Tessuto.

Black Friday pe FashionDays.ro și alte promoții speciale

Brand-uri de lux și nu numai se regăsesc an de an în ofertele speciale de Black Friday ale acestui magazin. Cu reduceri ce pot urca până la amețitoarea cifră de 90%, Fashion Days pune la dispoziția cumpărătorilor săi cele mai noi produse numai bune de completat garderoba. De asemenea, în anul 2020 Fashion Days a organizat așa-numitul Black Friday de Bun Simț în care își încuraja clienții să doneze hainele pe care nu le mai poartă, obținând în schimbul acestora reduceri de până la 80% la articolele de îmbrăcăminte vândute pe site.

Fii primul care afla cand se adauga cupoane noi de reducere pe fashiondays.ro