Vouchere și cupoane reducere Answear.ro

Oferte si cupoane expirate

70%
MAGIC BLACK FRIDAY cu pana la -70% + 10% extra cod de reducere in aplicatie
Vezi codul
...GIC
Detalii
70%
Reduceri de pana la 70% + 15% extra reducere suplimentara
Vezi codul
...TRA
70%
SUMMER SALE DE PANA LA -70% + pana la -20% extra la comenzile de min. 300 lei
Vezi codul
...sun
70%
SUMMER SALE de pana la -70% + pana la -20% extra in App
Vezi codul
...HOT
70%
BLACK FRIDAY cu pana la -70% + extra 10% OFF in aplicatie
Vezi codul
...TRA
Detalii
70%
Pana la -70% de Black Friday
Vezi oferta
45%
Doar azi ai reduceri de pana la 45% la mocasini si pantofi pentru fete
Vezi oferta
Detalii
50%
Discounturi de pana la 50% la fuste
Vezi oferta
Detalii
30%
Camasi pentru barbati cu discount de pana la 30%
Vezi oferta
Detalii
10%
Super reduceri de pana la 10% la articolele noi pentru femei
Vezi oferta
Detalii
cupoane reducere answear.ro

Rating Magazin

4 voturi

Informatii utile

🛒️ Categorie Fashion
⏳ Ultima actualizare 06-25-2024

Intrebari si raspunsuri frecvente

Cum folosesc un cod promo pe Answear.ro?

În partea din dreapta-sus a paginii faceți click pe iconul cu punga de cumpărături. Vă va fi prezentat sumarul comenzii. În partea dreaptă, sub căsuța cu sumarul comenzii, veți găsi un link având denumirea de "Am un cod promo". Faceți click pe acesta iar în câmpul de text care apare în loc introduceți codul promoțional copiat de pe site-ul nostru.

Pentru ce fel de produse pot folosi un cod promo?

În funcție de ofertele disponibile pe magazinul online Answear.ro puteți obține reduceri la produse ale unor branduri de top, puteți economisi bani la al doilea produs cumpărat, puteți obține transport gratuit și multe altele.

Despre Answear

Platforma online Answear este operată de Wearco fiind, la momentul înființării sale din 2011, singurul magazin online cu produse multibrand din Polonia. Ulterior, retailer-ul polonez s-a extins în mai multe țări din Europa Centrală și Estică, devenind prezent și în România începând cu anul 2015. În România, compania onorează în jur de 10.000 de comenzi pe lună, aceasta fiind a doua piață din punct de vedere al volumului de vânzări, și a avut aici o cifră de afaceri de 22 de milioane de euro în 2019, o creștere cu 35% față de anul anterior.

Produse ale unor branduri de top ce pot fi găsite pe Answer.ro

Anul 2020 a reprezentat, pentru Answear.ro, o perioadă în care gama de produse ale unor brand-uri de top a fost extinsă semnificativ. Printre cele mai cunoscute denumiri ce se pot regăsi pe platformă se numără Adidas, Kalvin Klein, Tommy Jeans, Guess Jeans sau Medicine. Pentru clienții fideli, magazinul online desfășoară un program de loialitate denumit ANSWEAR Club, unde aceștia pot primi puncte pentru comenzile efectuate pe site pe care le pot folosi, apoi, ca să obțină reduceri substanțiale la produsele din ofertă.

Vânzări record de Black Friday pe Answear.ro

În anul 2020, campania de Black Friday s-a desfășurat începând cu data de 13 noiembrie până la sfârșitul lunii, și a generat vânzări de peste 3,9 milioane de euro pentru retailer-ul polonez. Campania a cuprins reduceri de peste 70% pentru diverse brand-uri de top și nu numai. Față de ediția din anul anterior, Answear.ro a raportat o creștere cu 30% a numărului de comenzi de Black Friday și, totodată, o creștere a numărului de comenzi achitate cu cardul.

Fii primul care afla cand se adauga cupoane noi de reducere pe answear.ro