Coduri reducere și Vouchere Notino.ro

Oferte si cupoane expirate

40%
Voucher Notino Summer Black Friday pana la - 40% la parfumuri si cosmetice
Vezi codul
...mer
Detalii
40%
40% reducere la toate produsele Nivea
Vezi codul
...n40
40%
40% la brandurile Dove și TONI&GUY
Vezi codul
...e40
Detalii
40%
Voucher Black Friday Notino pana la - 40% la parfumuri si cosmetice
Vezi codul
...ack
Detalii
40%
Voucher Notino - 40% reducere la produsele Dove
Vezi codul
...e40
Detalii
Parfumuri Armani incepand de la 215 RON
Vezi oferta
Lichidari de stocuri incepand de la 32 lei
Vezi oferta
Livrare gratuita la produsele DAVIDOFF
Vezi oferta
40%
Reduceri de pana la 40% la produsele Dove
Vezi oferta
Livrare gratuira la produsele BrushArt la comenzi de peste 50 RON
Vezi oferta
cupoane reducere notino.ro

Rating Magazin

14 voturi

Informatii

Magazine similare

bestvalue.eu

Intrebari si raspunsuri frecvente

Cum aplic un voucher cadou sau cod de reducere Notino?

În colțul din dreapta-sus a paginii veți găsi o iconiță ilustrând un coș de cumpărături. Faceți click pe acesta și apoi faceți click pe butonul "Mergi la coșul de cumpărături". Sub lista de produse și cea cu opțiuni de ambalare și livrare veți găsi un câmp de text denumit "Voucher cadou sau codul de reducere", unde introduceți codul copiat de pe site-ul nostru și apăsați butonul OK.

Pentru ce fel de produse sunt disponibile vouchere cadou sau coduri de reducere?

Puteți folosi vouchere pentru a obține reduceri pentru toate produsele vândute de Notino care nu fac parte dintr-o promoție. De asemenea, pe parcursul anului veți găsi pe site-ul nostru cupoane de reducere pentru diverse brand-uri, dar și pentru anumite categorii de produse.

Despre Notino.ro

Notino a luat ființă în anul 2004, în Republica Cehă, avându-și sediul principal în orașul Brno. În scurt timp Notino ajunge cel mai mare magazin online de produse cosmetice din Europa, operând în peste 20 de țări precum România, Ungaria, Ucraine, Bulgaria, Portugalia, Slovenia, Spania sau Regatul Unit. Scopul declarat al fondatorilor Notino este să facă accesibile oamenilor de rând produse de înaltă calitate prin fuzionarea tehnologiei de zi cu zi cu produse de frumusețe de o reală valoare. În anul 2020 Notino a raportat o cifră de afacere de 563 milioane de euro, în creștere cu 42%, România reprezentând 8% din cifra totală de afaceri.

Produse disponibile la Notino

Notino vinde, în principal, cosmetice precum parfumuri, produse pentru machiaj, produse de îngrijire a părului și a tenului și chiar produse dermatologice, însă în oferta acestui magazin se mai pot regăsi și electronice pentru îngrijire corporală sau produse de igienă dentară. Produsele sunt expediate de la un uriaș centru de distribuție aflat în orașul Brno din Republica Cehă, loc de unde zilnic pleacă peste 100.000 de colete în toate colțurile Europei.

Promoții Notino

Notino organizează de-a lungul anului mai multe campanii de reduceri în jurul denumirii de Black Friday. Summer Black Friday are loc la mijlocul lunii mai și vine cu reduceri semnificative de până la 20%, alături de tot felul de cadouri surpriză. De asemenea, Black Friday începe la Notino pe data de 8 noiembrie și durează până pe data de 28 noiembrie, pentru a oferi timp tuturor clienților să se bucure de ofertele speciale caracteristice acestei perioade. În același timp, Notino oferă reduceri speciale pe tot parcursul anului: tot ce trebuie este să urmăriți pagina dedicată acestui magazin de pe site-ul nostru pentru a nu rata niciuna din aceste promoții.

Fii primul care afla cand se adauga cupoane noi de reducere pe notino.ro