Vouchere si coduri promotionale Neakaisa | Iunie 2024

Oferte si cupoane expirate

10%
Cod reducere NeaKaisa -10% extra la marca GROHE
Vezi codul
...E10
10%
Voucher Neakaisa - 10% la produsele Hatria
Vezi codul
...a10
Detalii
5%
Cod reducere NeaKaisa -5% la produsele REA
Vezi codul
...EA5
5%
Voucher: 5% reducere la gama de produse Kolpasan
Vezi codul
...pa5
Detalii
Obiecte sanitare pentru baia ta incepand de la 390 lei
Vezi oferta
30%
Reduceri de pana la 30% la aricolele Cersanit
Vezi oferta
Detalii
Reduceri si transport gratuit la boilerele electrice Hajdu Aquastic
Vezi oferta
30%
Reduceri de aproximativ 30% la cazile de baie
Vezi oferta
Detalii
30%
Reduceri de pana la -30% la cabinele de dus
Vezi oferta
Detalii
cupoane reducere neakaisa.ro

Rating Magazin

4 voturi

Informatii utile

🛒️ Categorie Casa & Decoratiuni
⏳ Ultima actualizare 06-25-2024

Intrebari si raspunsuri frecvente

Cum folosesc un voucher Neakaisa?

Dupa ce ai adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi, navigheaza catre pagina de finalizare a comenzii. Aici, exact sub produsele selectate, in partea stanga, vei putea observa textul: "Daca ai un voucher sau un cod promotional, il poti folosi aici". Da click pe textul marcat, pentru a deschide campul dedicat voucherelor. Insereaza apoi codul promotional in casuta aferenta.

Ce suma pot economisi daca folosesc un cod promotional Neakaisa?

Neakaisa ofera in general coduri promotionale in valoare de 5% care se pot aflica anumitor branduri, sau anumitor categorii de produse. Poti economisi astfel, 5% din valoarea comenzii tale, sau din valoarea unui produs daca folosesti un astfel de voucher.

Despre NeaKaisa

NeaKaisa este un brand cu peste 6 ani de experienta in domeniul comercial. Acesta a fost construit din pasiune pentru frumos si util, un magazin cu produse destinate designului interior. In anii de activitate Neakaisa s-a extins de la comercializarea de produse pentru casa si gradina la comercializarea de produse din categorii variate. In prezent, magazinul are un stoc de aproape 10.000 de produse, constand in obiecte sanitare pentru baie, baterii, cazi si cabine de dus, mobilier si accesorii pentru baie, baterii si chiuvete pentru bucatarie, mobila pentru living, dinning, hol, dormitor si birou, centrale termice, boilere, calorifere, incalzire in pardoseala, aer conditionat si climatizare si produse destinate gradinaritului. Aproximativ 15.000 de oameni au devinit clienti ai brandului Neakaisa, lansand peste 18.000 de comenzi.

Toti clientii beneficiaza de:


Conform unei retrospective din anul 2020, magazinul Neakaisa s-a aflat in topul preferintelor clientilor inregistrand: peste 10.000 de comenzi procesate, 45.000 de produse expediate, reduceri pentru clienti in valoare de 1.000.000 lei si 450 de review-uri venite din partea clientilor, dintre care 95% au fost pozitive.

Fii primul care afla cand se adauga cupoane noi de reducere pe neakaisa.ro