Coduri de reducere & voucher Itelmobile.ro

5%
Voucher - 5% reducere la accesorii si componente telefoane pe Itelmobile.ro
Vezi codul
...lio
Detalii
5%
5% reducere la comenzile de pe site
Vezi codul
...RTG
Detalii
5%
Reducere de 5% la produsele de pe site
Vezi codul
...TEL
Detalii
40%
Discount de pana la 40% la ceasurile inteligente
Vezi oferta
Detalii
40%
Reduceri de pana la 40% la bateriile externe
Vezi oferta
Detalii
40%
Doar azi ai reducere de pana la 40% la foliile de protectie pentru samsung s21
Vezi oferta
Detalii
40%
Reduceri de pana la 40% la foliile de protectie pt iphone 13
Vezi oferta
Detalii
40%
Reduceri de pana la 40% la husele pentru telefoanele iPhone 13
Vezi oferta
Detalii

Oferte si cupoane expirate

10%
10% extra reducere la toate produsele
Vezi codul
...d10
Detalii
35%
Reduceri de pana la 35% la suportii de telefon pentru bicicleta
Vezi oferta
40%
Reduceri de pana la 40% la incarcatoarele auto
Vezi oferta
40%
Discount de pana la 40% la boxele portabile
Vezi oferta
50%
Reduceri de pana la 50% la foliile de protectie pentru LG
Vezi oferta
Detalii
50%
Pana la 50% reducere la foliile de protectie pentru iPhone 12 Pro Max
Vezi oferta
Detalii
cupoane reducere itelmobile.ro

Rating Magazin

2 voturi

Informatii

Coduri de reducere active
3
Oferte active
5
Cel mai mare discount
40%

Intrebari si raspunsuri frecvente

Cum folosesc un cod de reducere Itelmobile?

După ce ați adăugat un produs în coș faceți click pe iconița cu coșul de cumpărături din partea dreaptă sus pentru a fi dus la pagina de sumar a comenzii. Sub lista de produse veți găsi un câmp de text denumit "COD DE REDUCERE". După ce ați copiat unul din cupoanele oferite de site-ul nostru, introduceți acel cupon în câmpul respectiv și apăsați pe butonul OK din dreptul câmpului de text.

Ce fel de produse se regăsesc în promoțiile Itelmobile.ro?

În funcțiile de campaniile aflate în desfășurare puteți regăsi diverse promoții la accesorii pentru telefoane mobile precum huse, folii de protecție, powerbank-uri sau smartwatch-uri. De asemenea, puteți obține reduceri la taxele de transport sau chiar reduceri pentru toate produsele, indiferent de categoria din care fac parte.

Despre Itelmobile

Itelmobile este un magazin specializat pe vânzarea de accesorii pentru telefoane mobile și alte diverse gadget-uri. A luat ființă în anul 2014 cu un magazin deschis în București iar începând cu anul 2018 este prezent și în mediul online, atât pe platforma de marketplace al eMag cât și odată cu deschiderea site-ului itelmobile.ro. Scopul principal al magazinului este de a vinde telefoane mobile și accesorii la prețuri cât mai mici, acest lucru fiind făcut posibil prin importul direct al produselor din țări precum China, Coreea de Sud, Polonia sau UK, evitând astfel intermediarii. În 2018 magazinul a raportat o cifră de afaceri de 3 milioane de lei, în creștere cu 29% față de anul precedent

Produse disponibile pe Itelmobile.ro

Pe lângă produsele ce nu lipsesc niciodată din oferta unui magazin de accesorii pentru telefoane mobile, precum huse, folii de protecție a ecranului, încărcătoare, baterii externe sau căști, Itelmobile mai pune la dispoziția clienților și diverse gadget-uri precum ceasuri inteligente, aspiratoare auto sau corpuri de iluminat inteligente. Totodată, în oferta magazinului se găsesc și accesorii pentru televizoare, calculatoare, MacBook-uri și Apple Watch, însă principalul punct de atracție al site-ului constă în secțiunea de creare a huselor personalizate, unde utilizatorii pot uploada fotografii și comanda huse personalizate cu acestea.

Promoții Itelmobile.ro

Black Friday vine pe Itelmobile.ro la începutul lunii noiembrie când utilizatorii pot achiziționa accesorii și gadget-uri la prețuri reduse semnificativ. Niciun produs nu scapă de reducerile speciale oferite de Itelmobile de Black Friday, acestea ducându-se până la valoarea de 30% din prețul normal. Fiecare promoție derulată de magazinul tău online preferat va apare și pe această pagină, așadar nu ezita să o verifici constant pentru a prinde cele mai bune reduceri.

Fii primul care afla cand se adauga cupoane noi de reducere pe itelmobile.ro