Cupoane de Reducere și vouchere Carturesti - Octombrie 2021

15%
15% reducere la delicii si cadouri (discountul se calculeaza de la pretul initial)
Vezi codul
...N2J
Detalii
15%
Exclusiv Cod Voucher Carturesti de -15% la filme
Vezi codul
...N2J
Detalii
15%
Exclusiv 15% discount la TOATE produsele
Vezi codul
...N2J
Detalii
20%
Profita de reducerea de pana la 20% la bestsellers
Vezi oferta
Detalii
20%
Pana la 20% reducere la cartile populare de pe carturesti
Vezi oferta
Detalii
10%
Reduceri de pana la 10% la jocurii si jucarii
Vezi oferta
Detalii
Carti de psihologie incepand de la 11 ron
Vezi oferta
Enciclopedii incepand de la 9.99 lei
Vezi oferta
20%
-20% reducere la toate volumele ATTACK ON TITAN
Vezi oferta
Ofera persoanelor dragi un Voucher Carturesti personalizat
Vezi oferta
Detalii
Livrare gratuita la comenzile peste 150 lei
Vezi oferta
Detalii

Oferte si cupoane expirate

25%
25% reducere la toate cartile
Vezi codul
...RTI
Detalii
20%
Cod voucher Carturesti -20% extra la toate cartile in stoc
Vezi codul
...N20
Detalii
18%
Exclusiv 18% discount la toate produsele
Vezi codul
...L3F
Detalii
Profita de promotia 2+1 cadou
Vezi oferta
20%
AGENDELE MOLESKINE 2022 SUNT AICI CU PÂNĂ LA -20%
Vezi oferta
20%
toamna se numara editurile cu -20%
Vezi oferta
2 + 1 gratis la cartile cumparate de la editura curtea veche
Vezi oferta
Detalii
15%
RAFTUL BSF - o selectie cu pana la -15% reducere
Vezi oferta
cupoane reducere carturesti.ro

Rating Magazin

3 voturi

Informatii

Coduri de reducere active
3
Oferte active
8
Cel mai mare discount
20%

Intrebari si raspunsuri frecvente

Cum folosesc un cod voucher pentru Cărturești?

În pagina de finalizare comandă, accesibilă apăsând pe iconul cu coșul de cumpărături din pagina dreapta-sus a paginii, veți găsi un câmp denumit "Cod voucher", situat sub lista de produse. Copiați codul de pe site, introduceți-l în câmpul respectiv și apăsați butonul "Aplică voucher". Din momentul acesta și dacă cuponul se aplică pentru produsele din coș veți putea observa, în sumarul comenzii, reducerea aplicată comenzii dumneavoastră.

Ce fel de reduceri pot obține folosind coduri voucher pentru Cărturești?

Puteți obține discounturi pentru cărți, filme, albume muzicale sau jucării. Cupoanele noastre de reducere sunt constant verificate și actualizate de staff-ul site-ului în așa fel încât experiența dumneavoastră să fie plăcută și să puteți obține cele mai bune reduceri.

Ce promoții se desfășoară pe carturesti.ro de Black Friday?

Puteți găsi, de Black Friday, cărți și reviste la reducere, albume muzicale, filme sau jucării. De asemenea, printre alte beneficii se numără livrarea rapidă în 24 de ore, împachetare cadou sau retur gratuit pentru produsele comandate pe site.

Despre Cărturești

Cărturești este una din cele mai cunoscute rețele de librării din România, fiind formată, la ora actuală, din 38 de magazine. Prima librărie a fost deschisă în anul 2000 în Bucureşti, pe strada Edgar Quinet nr. 9, adresă la care se regăsește chiar și în prezent. Numindu-se, inițial, Cărtărești, rețeaua a fost nevoită să își schimbe denumirea în Cărturești după ce oamenii au început să o asocieze cu numele scriitorului Mircea Cărtărescu. Principalul domeniu de activitate o reprezintă vânzarea de cărți, însă în magazinele Cărturești poți găsi o diversă gamă de produse începând de la diverse suveniruri până la filme sau muzică. Cifra de afaceri în anul 2019 a Cărturești a fost de 166,1 milioane lei, în creștere cu 25% față de 2018.

Cărturești Carusel

Cel mai cunoscut magazin al rețelei Cărturești este magazinul de pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Bucureștiului. O investiție de 400.000 de euro și amplasată pe șase niveluri însumând peste 1000 de metri pătrați, librăria este descrisă ca fiind un experiment de locuire culturală ce oferă un spațiu pentru lectură, socializare și explorare artistică locuitorilor orașului și nu numai. Librăria iese în evidență prin decorațiile dominate de culoarea alb și liniile curbate ce poartă semnătura biroului de arhitectură Square One, aflându-se într-o clădire istorică din secolul XIX ce a fost, pe rând, bancă, apoi magazin de obiecte vestimentare pentru bărbați pentru ca în perioada comunismului acolo să funcționeze magazinul Familia.

Extinderea în on-line: carturesti.ro

În anul 2009, Cărturești anunța extinderea în online odată cu lansarea site-ului carturesti.ro, la momentul respectiv fiind disponibile pentru comandă peste 200.000 de cărți, albume de muzică și filme. Acest pas vine în contextul în care în România se putea observa o creștere continuă a fenomenului de online shopping, reprezentanții librăriei sperând astfel să-și consolideze poziția pe piață. Rețeta pare să fi avut succes pentru compania ce deține lanțul de librării, versiunea online a magazinului aducând, în anul 2018, profituri de 3,9 milioane de lei, cu 35% mai mult față de anul precedent.

Scurtă istorie a lanțului de librării Cărturești

Fii primul care afla cand se adauga cupoane noi de reducere pe carturesti.ro